Termeni si conditii de utilizare

Prima ta vizită pe acest site?
Prin vizitarea cel puţin a unei pagini ale acestui site, numit în continuare www.corageo.ro vă exprimaţi acceptarea deplină a acestor termeni şi condiţii.

Informaţiile despre produse şi servicii, stocuri, preţuri, termeni şi conditii şi de orice altă natură pot fi schimbate, completate sau adăugate în orice moment, fără o notificare prealabilă. Imaginile pot diferi de produsele reale, fiind oferite numai în scop informativ. Modificările făcute astfel sunt socotite a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continuă să foloseasca serviciile şi informaţiile după afişarea lor pe site-ul web.

În cazul produselor şi serviciilor aparţinând terţilor, utilizatorul înţelege să se adreseze direct respectivilor producători pentru orice lămuriri privind caracteristicile acestora.

Termenul de livrare oferit de compania noastră în colaborare cu firma de curierat agreată de noi este de 24 ore, maxim 48 ore pe întreg teritoriul României după confirmarea expedierii produselor către dumneavoastră. Societatea CORAGEO nu îşi asumă nicio răspundere pentru eventuale întârzieri ce nu ţin de organizarea internă în compania noastră, ci de modul în care firma de curierat rapid înţelege cum să îşi facă datoria faţă de clienţi.

În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost operate greşit în baza de date, firma S.C. CORAGEO S.R.L. are dreptul să anuleze livrarea produsul respectiv şi să anunţe clientul despre eroarea apărută, în cel mai scurt timp, dacă livrarea nu a avut loc.

Toate preturile produselor ce sunt afişate pe site-ul www.corageo.ro, sunt exprimate in RON şi conţin TVA, se adresează revânzătorilor şi persoanelor juridice, pentru achiziţii en-gros. Preţurile pot suferi modificări fără un anunţ în prealabil.
Discounturile, reducerile şi promoţiile nu sunt cumulative.

Discounturie, reducerile si promotiile se aplica direct pe produsele cumparate, atunci cand introduceti un cod de discount sau un voucher.  S.C. CORAGEO S.R.L isi rezerva dreptul de a aplica discount diferitilor clienti in functie de client si de tipul, valoarea  marfii achizitionate. Acest discount NU apare pe site dar nici pe factura proforma emisa electronic.

Toate imaginile si specificatiile produselor prezente pe site sunt cu scop informativ provenind de la producatori.  Firma S.C. CORAGEO S.R.L nu isi asuma nici o responsabilitate daca aceste imagini, informatii contin erori.